Job hos Gammeltorv

Hos Gammeltorv tilbyder vi et fantastisk sammenhold, et godt socialt netværk, en masse personlig udvikling og gode oplevelser! Så er du en arbejdsom natteravn, der elsker at være blandt mange mennesker, så glæder vi os til at høre fra dig.

Der er ingen formelle krav til at være eller søge job som bartender hos os, men jobbet kræver at du kan have mange bolde i luften på samme tid.

Du skal kunne kommunikere med mange mennesker i et miljø, der nogen gange kan være hektisk, når der er meget travlt.

Du skal have en god ordenssans og have en god hukommelse, og så skal du kunne lide at arbejde med mennesker.

Det hele skal gøres i et højt tempo, hvor der er høj musik og masser af kunder, og det hele skal selvfølgelig gøres med et smil.

Jobbet som runner/vært kræver et overblik over flere poster og er mindst ligeså vigtig som bartenderen.

Du skal sørge for, at baren, gulvet og lageret spiller samt være klar i en værtsrolle for vores gæster.

Det er nemlig din opgave at sørge for, at baren har, hvad de skal bruge, gulvet er pænt og bordene ryddet for glas og flasker – alt det gør du selvfølgelig i samarbejde med kollegaer.

Det handler også meget om prioritering, når der skal vurderes hvilke opgaver, der er vigtigst i de forskellige situationer og gøre det i et højt tempo, når der er travlt.

Du er den første, som gæsterne har kontakt med, når de ankommer til stedet. Derfor er det vigtigt, du er imødekommende, smilende og sender dem godt videre på deres bytur.

Du skal have styr på numrene, og regler i forhold til udlevering, så der ikke opstår problemer og forkerte udleveringer af tasker og jakker.

Du er desuden også den sidste, de har kontakt med, og derfor er det vigtigt, at man kan se bort fra berusede gæster, som ofte har en sjov kommentar på falderebet og tage det hele med et smil.

    Jeg søger som (skal udfyldes):

    Vedhæft ansøgning og cv her: