Gammeltorv – stedet for de voksne

Det er ingen hemmelighed, at voksne er præcis lige så glade for at gå ud og feste som de helt unge. Derfor er vores ønske at give Slagelse by et ”voksensted”, hvor der kan danses, hygges og drikkes, uanset om du er til en enkelt øl med nogle gode venner eller fest og farverige drinks til den lyse morgen.

Derfor valgte vi i efteråret 2014 at åbne Gammeltorv Natklub, hvor musikken er målrettet det publikum på +30, der har lyst til at tage et sted hen, hvor der er god udsigt til cocktails, socialt samvær og voksent godtfolk.

Vi stræber altid efter at give vores gæster en god aften og afholder jævnligt forskellige former for arrangementer såsom Salsa Night, Sushi & Bobler og temafester, så hold øje med vores Facebook, og se hvornår der kommer noget for dig.

Vi afholder også ofte privatarrangementer med spisende gæster, så kunne du tænke dig at holde en fest på Gammeltorv, er du velkommen til at kontakte os på post@gammeltorv.dk.

Gammeltorv ligger kun 8 min. gang fra Slagelse St. og vi har altid fri entré.

Dansebaren

Her finder du vores 360° bar, DJ pult og dansegulv.

Det er her, der danses og synges med på alle de fede hits fra 80’erne og frem til nu.

Vi har en kæmpe diskokugle til at sætte gang i festen, og en projektor med danse moves, som du kan lade dig inspirere af.

Skal du hvile benene, er der rig mulighed for at sætte sig i vores sofaer, som findes langs væggene hele vejen rundt i det store lokale.

Loungen

I den bagerste del af Gammeltorv har vi vores hygge område, som er hævet fra resten af natklubben med udsigt over resten af stedet.

Afdelingen er belyst med glødepærer, som giver et dejligt varmt lys, og som kan dæmpes efter behov.

Der er en bar, hvor du kan sidde og hygge i og få en sludder med bartenderen.

Der er også mulighed for rykke rundt på borde og stole, så du kan sidde i større selskaber.

Kælderen

Kælderen finder du både vores garderobe og gæstetoilet.

Men der er også mulighed for at slå sig ned ved nogle af vores højborde og spille en omgang bordfodbold.